2507 ass10banner

title grassroots

 

Σε συνεργασία με την Άρσεναλ λειτουργούμε στην Ελλάδα και την Κύπρο τις Arsenal Soccer Schools για αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα της Άρσεναλ.
Μέσα από την προπόνηση τους θα αποκτήσουν άρτια τεχνική κατάρτιση και θα μάθουν να παίζουν με φαντασία, ρυθμό, και δύναμη. Οι Σχολές μας καλωσορίζουν όλα τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν σε αυτές, ανεξαρτήτως επιπέδου.
Η σχέση με την Άρσεναλ μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους παίκτες των σχολών μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.
Σας περιμένω, στις σχολές μας στην Ελλάδα και την Κύπρο, για να μάθουμε ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Άρσεναλ. Τη φετινή χρονιά “Play the Arsenal Way”.
 
Λάκης Παπαϊωάννου, Τεχνικός Δ/ντής

 
ΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας της Arsenal μέσω των σχολών μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Εφαρμόζουμε προπονητικά προγράμματα τα οποία η Arsenal χρησιμοποίησε σε κάθε μια από τις παραπάνω από 100 σχολές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σε συνεργασία με την τεχνογνωσία που η εταιρία μας και οι άνθρωποι της κατέχουν στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την εκτέλεση πετυχημένων εκδηλώσεων, μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που απευθύνονται σε ανθρώπους διαφορετικής ηλικίας και ενδιαφερόντων. Αυτές συμπεριλαμβάνουν τόσο τα παιδιά και τις οικογένειες των σχολών μας αλλά και ανθρώπους διαφόρων ηλικιών έξω από αυτές.
 
Για όσους βρίσκονται στις σχολές μας, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ποδοσφαιριστές όλων ανεξαιρέτως των επιπέδων δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε παιδί να γίνει μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας για τουλάχιστον 10 μήνες το χρόνο.
Για να το πετύχουμε αυτό εκπαιδεύουμε τους προπονητές κάθε σχολής μας με προπονητικές ενότητες στην αρχή και το τέλος κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν τις οποίες διδάσκουν άνθρωποι της Arsenal.
 
Οι Arsenal Soccer Schools επιβλέπουν και καθοδηγούν σε ετήσια βάση τα αγόρια και κορίτσια που συμμετέχουν στα προγράμματα των σχολών μας. Υπάρχει οργανωμένο πρόγραμμα επισκέψεων - παρουσιών της προπονητική μας ομάδας η οποία αποτελείται από τους Τεχνικούς μας Διευθυντές και προπονητές του Gap Year Program της Arsenal. Επιπροσθέτως είμαστε η μόνη από τις σχόλες της Arsenal εκτός Αγγλίας στην οποία εργάζεται με πλήρη απασχόληση Άγγλος προπονητής, κατέχοντας το ρόλο του Βοηθού Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος φοίτησε και δούλεψε στην Arsenal.
 
Η Arsenal FC είναι ένας σύλλογος με μεγάλη συναίσθηση του ρόλου της στην κοινωνία. Ως εκ τούτου ακολουθούμε την ίδια φιλοσοφία και στις σχολές μας. Παρότι το ποδόσφαιρο αποτελεί τον πυρήνα των εργασιών μας εστιάζουμε στην κοινωνία μέσα στην οποία δρουν οι σχολές μας. Προσπαθούμε να διοχετεύσουμε το πάθος και την αγάπη που τα αγόρια και τα κορίτσια των σχολών μας έχουν για το σπουδαίο αυτό άθλημα μέσα από δημιουργικούς, συναρπαστικούς και διασκεδαστικούς τρόπους. Έτσι φέτος για πρώτη φορά εκτός του Ηνωμένου Βασίλειου ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο θα λάβει μέρος σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Οι ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες μας για το Grassroots program περιλαμβάνουν:
 
Εκπαίδευση των προπονητών της σχολής στο προπονητικό πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools στην αρχή και το τέλος κάθε αθλητικής χρονιάς μέσα από το ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα 4 ετών από προπονητές της Arsenal.
Επισκέψεις του τεχνικού δ/ντή των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα, Λάκη Παπαϊωάννου, του βοηθού τεχνικού δ/ντή και διοικητικών στελεχών των Arsenal Soccer Schools σε κάθε σχολή.
Προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των σχολών από προπονητές του Arsenal GAP Year Program.
Arsenal Soccer Schools Goalkeeping Summer Camp.
Πανελλήνια Σχολή Τερματοφυλάκων, από προπονητές Τερματοφυλάκων από Ακαδημίες της Άρσεναλ και από τον Hennie Ardesch, καθηγητή προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία (με θητεία τόσο στην Ολλανδική ομοσπονδία όσο και στην FC Twente), εξειδικευμένο στην εκπαίδευση προπονητών, καθώς και την εξέλιξη ταλαντούχων παικτών.
Summer Arsenal Soccer School
Καλοκαιρινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου για όλους.
Διοργάνωση ετήσιων εκδηλώσεων και Τουρνουά.
Τοπικά – Περιφερειακά– Πανελλήνια με παρουσία προπονητών της Arsenal
Ταξίδια και γνωριμία των σχολών με την Άρσεναλ.
Επίσκεψη στο Emirates Stadium, φιλικοί αγώνες με Arsenal Soccer School της Αγγλίας, παρακολούθηση αγώνα της Άρσεναλ.
Συμμετοχή στο Arsenal Soccer Schools 3 vs 3 World Cup στο Emirates Stadium στο Λονδίνο
Διοργάνωση σεμιναρίων για την επιμόρφωση γονέων και προπονητών.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των σχολών

Συνεργατές

puma logo gr


Χορηγοί Επικοινωνίας

footballacademies

 

365


mikriliga

 

banner1

banner2

banner3

banner4