2507 ass10banner

 

Για παίκτες και τερματοφύλακες γεννημένους τα έτη 2000 έως 2007.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ


Advanced Development Program

 

Οι Arsenal Soccer Schools λειτουργούν σαν δίκτυο scouting της Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο.Η σωστή και ολοκληρωμένη συνεργασία της Άρσεναλ με το δίκτυο των σχολών μας, βοηθάει τόσο στην εξεύρεση και εκπαίδευση των ταλαντούχων παικτών του δικτύου, όσο και στην εξέλιξη και αξιολόγηση τους σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ακολουθώντας το ίδιο σύστημα ανάπτυξης που η ακαδημία της Arsenal FC χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της ώστε να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, οι σχολές ποδοσφαίρου μας σε Ελλάδα και Κύπρο ακολουθούν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων παικτών με συγκεκριμένες - αποτυπωμένες ενέργειες σε τριετή βάση.


Το Advanced Development Program, μετά από έξι χρόνια συνεχούς προσπάθειας ολοκληρωμένης ανάπτυξης, έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα ποιοτικότερα προγράμματα εκπαίδευσης και βελτίωσης ταλαντούχων παικτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ποιότητα του προπονητικού προγράμματος, η προσεκτική αξιολόγηση των παιδιών και ο μεγάλος αριθμός επιτυχιών τοποθέτησης των συμμετεχόντων σε επαγγελματικούς συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού αποτελούν το βασικό τρίπτυχο της επιτυχίας μας.


Ο Ton De Hoop, καταξιωμένος προπονητής στη Ολλανδία , ο Λάκης Παπαιωάννου τεχνικός δ/ντης των Arsenal Soccer Schools, έμπειροι προπονητές από όλες μας τις σχολές και ποιοτικές εταιρείες όπως η Biofit υποστηρίζουν το Advanced Development Program και εγγυώνται την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που συνεπάγεται το βαρύ όνομα της Arsenal FC.


Η Jag Winning Sports, η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα των Arsenal Soccer Schools, συνεργάζεται μαζί σας φιλοδοξώντας να βοηθήσει όσα περισσότερα ταλαντούχα παιδιά μπορεί, να γίνουν επαγγελματίες παίκτες. Τα δικά σας παιδιά !!! Την φετινή χρονιά γιορτάζουμε 10 χρόνια συνεχούς ποιοτικής παρουσίας των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο.


Σκοπός μας, με όχημα το Advanced Development Program, οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες και τερματοφύλακες των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο να βελτιωθούν, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

Players Development Program

 

Για παίκτες γεννημένους από το 2000 έως το 2006.

 

 

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση με την καθοδήγηση του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Τon De Hoop καθώς και του Λάκη Παπαιωάννου, Τεχνικού Διευθυντή των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.


Goalkeepers Development Program

 

Για τερματοφύλακες γεννημένους τα έτη 2000 έως 2007.

 

 

Ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools, αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη και καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση και να διεκδικήσουν την είσοδο τους, ανάλογα με την ηλικία τους, είτε στις επίλεκτες ομάδες του Advanced Development Program, είτε σε επαγγελματικούς συλλόγους του εξωτερικού και της Ελλάδας.


Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Hennie Ardesch, καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία (με θητεία τόσο στην Ολλανδική ομοσπονδία όσο και στην FC Twente) και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κ. Ardesch ειδικεύεται στην εξέλιξη ταλαντούχων τερματοφυλάκων σε νεαρή ηλικία και στην εκπαίδευση προπονητών. Η συχνή παρουσία του στη χώρα μας όπου συνεργάζεται και επιμορφώνει προπονητές τερματοφυλάκων των Arsenal Soccer Schools, εξασφαλίζει ένα επαγγελματικό και ποιοτικό σύστημα προπόνησης και αξιολόγησης.

 

 

Οργάνωση της συμμετοχής των ταλαντούχων παικτών
των σχολών στο πρόγραμμα

 

- Επιλογή – Καθοδήγηση - Ατομική προπόνηση - Εξέλιξη – Αξιολόγηση

 

- Try-Out Camps για τους ταλαντούχους παίκτες των σχολών σε Ελλάδα και Κύπρο

 

- Προπονητικό Camp σε επιλεγμένες σχολές της Arsenal υπό την επίβλεψη του κ.De Hoop κατά την διάρκεια της χρονιάς (2 ημέρες).

 

- Το Advanced Development Program αποτελείται από πέντε προπονητικά camp ετησίως με την συμμετοχή των επίλεκτων παιδιών από όλες τις σχολές: 

 

ΑΘΗΝΑ

1. Advanced Camp, 8 – 11 Σεπτεμβρίου 2016
2. Advanced Camp, 27 – 30 Οκτωβρίου 2016
3. Advanced Camp, 27 – 30 Δεκεμβρίου 2016
4. Advanced Camp, 24 – 27 Φεβρουαρίου 2017
5. Advanced Camp, 16 - 18 Ιουνίου 2017

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

1. Advanced Camp, 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2016
2. Advanced Camp, 27 – 30 Ιανουαρίου 2017

 

- Συμμετοχή επίλεκτων ομάδων σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά, υπό την παρακολούθηση προσκεκλημένων Ευρωπαίων και Ελλήνων Scouts, των οποίων οι ομάδες και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στη σχολή και τους γονείς των παικτών που παρακολουθούν το πρόγραμμα.

 

- Αντικειμενική και συνεχής αξιολόγηση των νεαρών παικτών σε κάθε Advanced Camp. Παιδιά με χαμηλή επίδοση, είνια δυνατό να διακόψουν από τη συνέχεια του προγράμματος γιατί δεν υπήρξε η αναμενόμενη ποδοσφαιρική εξέλιξη.

 

Περισσότερες πληροφορίες: info@arsenalfootball.gr

 

Συνεργατές

puma logo gr


Χορηγοί Επικοινωνίας

footballacademies

 

365


mikriliga

 

banner1

banner2

banner3

banner4